Los Angeles dag 2

4 mei 2026 - Los Angeles, California, Verenigde Staten

We hebben alle drie weer lekker geslapen. Nové tot iets na 9.15 uur zelfs: heerlijk! We verzorgen ons, Nové eet een boterhammetje en dan zetten we de spulletjes in de auto om op pad te gaan.

Onze eerste bestemming is The Grove. Dit ligt van ons op een dik uurtje rijden. Het is een openlucht winkelcentrum met wat fonteinen en een trammetje dat door de straten rijdt. We parkeren de auto in de parkeergarage en gaan dan naar de winkels kijken. We zien meteen de fonteinen en het is vrij druk. Nové vindt fonteinen altijd leuk, dus ook deze vindt ze leuk. We gaan als eerste iets eten bij The Cheesefactory want wij hebben nog niks gegeten. Nové krijgt pannenkoekjes met fruit, Eric heeft een salade (wie is deze man??) en ik heb ook pannenkoeken, lekker! Het smaakt goed. Daarna lopen we een rondje langs de winkels. Bij deze Sephora hebben ze ook Rhode van Hailey Bieber dus hier haal ik nog wat productjes. Ik heb ook even een nieuwe garderobe voor Nové aangeschaft. Wonderbaarlijk ligt zij zelf op dat moment te slapen in de buggy dus ik kan rustig neuzen, al wordt Eric er wel onrustig van, haha. Daarna lopen we terug via de Farmers Market. Weer een soort foodhal. Dit ziet er zo gezellig uit. We kopen alleen nog wat fruit hier, maar alles ziet er zo lekker uit!

Daarna gaan we een tourtje Beverly Hills doen. Als eerste rijden we richting Rodeo Drive: dé jetset winkelstraat van LA. De ene design winkel naast de andere. Het is een sjieke straat met palmbomen in het midden. We azen erop of we misschien wel bekenden zien, maar nee hoor, of we herkennen ze niet. Er staan wel wat auto’s met bodyguards te wachten, bijvoorbeeld bij de Zadig en Voltaire en bij Rolex. Het is hier echt zien en gezien worden. We hebben geen zin meer om uit te stappen, dus rijden de straat uit, draaien en rijden er nog een keer overheen. Opeens staan er twee zogenaamde low-riders achter ons, oude chevrolets, die staan te hoppen op hun banden en keiharde muziek aan hebben staan. Wij rijden nog een rondje over Sunset Boulevard, door de wijk Thousdale Estates en over Mulholland Drive. Hier duikt de ene villa naast de andere luxe villa op. Ongelooflijk wat hier voor huizen staan. Sommige zijn wel echt bunkers met metershoge muren als beveiliging. Of dat dan nog niet genoeg is; hebben sommige zelfs private security in een auto voor de deur staan. Je vraagt je dan toch af wie er woont..

We rijden terug richting camper en eten nog lekker bij de camper wat. Nové ligt ondertussen lekker te slapen. Morgen moeten we vroeg op. We hebben een verrassing voor haar, maar stiekem vindt deze mama het ook héél erg leuk wat we gaan doen!!!!

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Meinke:
    4 mei 2026
    Walt Disney???👍😄
  2. Maroula:
    4 mei 2026
    Ben heeeeel erg benieuwd wat die verrassing gaat zijn!! ❤️